Over ons - Creda Innovations

Ga naar de inhoud
Creda Innovations
Wij geloven dat we onze klanten kunnen ontzorgen in hun automatiseringsuitdagingen.
 
Om dit te verwezenlijken omarmen we de kracht van innovatie en moedigen we een open dialoog aan waarbij ideeën vrij kunnen stromen. Deze benadering wordt gedreven door een diepgewortelde vorm van respect, wat de basis vormt voor een constructieve samenwerking. U kunt op ons rekenen als een solide en consistente partner die uw belangen beschermt. Dit doen we met een team van gedreven partners die dagelijks voor u klaar staan.
Wie zijn wij
Thomas Creemers
Business Development Manager

In zijn meest recente functie werkte Thomas als productiemanager bij een vooraanstaande Belgische multinational, op een dienst van meer dan 100 medewerkers.

Gebeten door automatisatie en met een solide achtergrond als burgerlijk ingenieur verkreeg Thomas daar eveneens de verantwoordelijkheid voor automatisatieprojecten.
 
Na het succesvol implementeren van enkele digitalisatie -en automatisatieprojecten sloeg de vonk over om zelf vanuit de ondersteunende rol automatisatieprojecten uit te werken voor de eindklant.
 
En zo geschiedde het dat Thomas de sprong maakte van eindklant naar integrator bij de opstart van Creda Innovations.
Guido Creemers
Project Sales Manager

Met meer dan 25 jaar ervaring in het automatiseringslandschap wist Guido met zijn voormalige onderneming zich steevast te positioneren in de markt voor de verdeling en verkoop van automatiseringsproducten en projecten op de Belgisch-Luxemburgse markt.
 
Guido, die als achtergrond meet -en regeltechniek heeft gestudeerd wist zo op een gefundeerde wijze de verkoop van machine visie systemen, panel PC’s en PLC’s tot een goed einde te brengen.
 
Bij Creda Innovations weet Guido zijn decenialange saleservaring te combineren met diepgaande technische expertise in automatisatiesystemen.
Danny Van den Heuvel
Soft & Hardware engineer

Van jongs af aan had Danny reeds de microbe te pakken voor elektronica en automatisatie. Dat heeft gerendeerd in een diepgaande ontwikkeling van zijn skillset als integrator, programmeur, machinebouwer en specialist IIOT.
 
Met meer dan 25+ jaar ervaring wist Danny verschillende automatisaties tot een goed einde te brengen waar beweging en machinevisie een geïntegreerd geheel vormde.
 
Ook bij Creda Innovations vormt Danny’s kennis van softwareontwikkeling en zijn eerdere ervaringen als o.a. integrator een diepgewortelde basis voor de uitwerking van verscheidene projecten. Zo vormt onder meer de ontwikkeling van cobot realisaties de rode draad in verschillende automatisaties.
Terug naar de inhoud