Cobot - Creda Innovations

Ga naar de inhoud
Cobot


Cobots werken in synergie samen met de mens. Zo reduceren ze de impact die de omgeving heeft op de mens. Dit gaat gepaard met een hoge en consistente productiviteit.

Creda Innovations begeleidt het volledige proces van conceptontwikkeling tot realisatie m.i.v. opleiding en nazorg naar wens van de klant.

Standaard in het gamma van Creda Innovations zit de UNI-FLEX cobot met intuïntieve software tool. De cobot is volledig conform de industriële wetgeving en is op verschillende domeinen inzetbaar. In samenspraak met de klant kiezen wij de juiste configuratie. Indien gewenst bieden we ook alternatieve cobotmerken aan, o.a. JAKA cobots.

UNI400 - UNI700 - UNI850 Series


Met intuïtieve user interface


Op maat van de applicatie

Download de UNI-FLEX Series handleiding
Uw aanvraag wordt binnen de 24 uur via het opgegeven e-mail adres behandeld.


Door gebruik te maken van onze diensten stemt u ermee in dat wij uw e-mailadres kunnen gebruiken om u te contacteren met commerciële voorstellen met betrekking tot onze producten en diensten. We verzekeren u dat uw e-mailadres alleen zal worden gebruikt voor directe communicatie met u en niet zal worden verkocht, verhuurd of op enige andere manier gedeeld met derden voor reclamedoeleinden.

Indien u niet wenst dat wij uw e-mailadres gebruiken voor commerciële voorstellen, gelieve ons dan onmiddellijk op de hoogte te brengen via info@creda-innovations.be. We zullen uw voorkeuren respecteren en uw e-mailadres niet gebruiken voor dergelijke doeleinden.

Door gebruik te maken van onze diensten erkent u dat u deze voorwaarden hebt gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat.

Na aanvraag vindt u uw documenten op onze downloads pagina:
Terug naar de inhoud